Marketing & Sales stage rally bureau in Ede

RLLY is een bedrijf dat interactieve kompasroutes aanbiedt middels de eigen software. Voorbeeld van routes zijn autorally's, wandel citygames en fietsroutes. De focus ligt op de B2B markt en de consumenten.

32 - 40 uur per week
Tussen €250 en €325 Per maand

Wat ga je doen?

Het doel is om te gaan groeien: meer rlly’s verkopen aan vooral de 3e  doelgroep door de gehele online klantreis goed in kaart te hebben te kunnen inspelen op de pijnpunten. Hiervoor zijn we op zoek naar een student die zich enerzijds richt op de marketing (het in kaart brengen van de klantreis en de content juist te hebben staan) en anderzijds op de sales (de groei proberen te bereiken door actief op zoek te gaan naar klanten). Tijdens de stage ga je je bezighouden met het volgende:
- Actief B2B klanten benaderen in Nederland en België. Het benaderen van nieuwe verhuurders, restaurants, campings voor eigen rlly’s en samenwerkingen.
- SEO: pagina’s maken voor de belangrijkste zoekwoorden, en deze ook bijhouden op ranking (bijvoorbeeld Bollenstreek autoroute, autospeurtocht, bedrijfsrally organiseren etc.
- De klantreis van het eerste contactmoment tot twee weken na de bestelling / contact te optimaliseren (aanwezigheid bij websites van partners, opzetten van bevestigingsmails, nieuwe ideeën voor advertenties, en zorgen dat de huidige producten goed gepresenteerd zijn op de website)

Wat wij bieden

  • Flexibele werkuren
  • Vrijheid van taken
  • Leuke sector
  • Klein bedrijf waar je veel kan bijdragen

Wat wij vragen:

  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Bellen
  • Bereid om te leren
  • Communicatie

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat? Klik op de 'solliciteer nu' knop en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wij zijn RLLY, een klein bedrijf waarmee we sinds het begin van de coronacrisis een app hebben ontwikkeld en daarmee kompastours aanbiedt, ook wel RLLY’s. Deze tours zijn en worden uitgezet door Nederland, voor consumenten en voor B2B klanten om routes in eigen beheer aan te bieden. Met RLLY willen we de komende maanden gaan groeien in de B2B markt en het concept helemaal helder hebben staan. De markten die RLLY bedient zijn:
- De particulieren: gezinnen, vriendengroepen, stellen en families die een RLLY rijden uit ons vaste assortiment aan rlly’s die we hebben uitgezet. Deze rllys zijn op elk moment van de dag te doen en het is belangrijk dat deze up-to-date zijn en goed op de website staan.
- Grote groepen zoals bedrijven, disputen en klanten: hiervoor worden op maat gemaakte rlly’s gemaakt en wordt het gehele evenement georganiseerd met mogelijk een foodtruck onderweg, finishboog op eindlocatie en begeleiding van de rlly op locatie.
- B2B partners: dit zijn partners zoals fietsverhuurders, restaurants, campings die een rlly willen in eigen beheer en zelf willen verkopen. Deze doelgroep mag verder door jou uitgewerkt en benaderd worden.

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Ede
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €250 en €325 Per maand
Verantwoordelijk voor
B2B funnel
Gepubliceerd op
21-10-2024

Ede | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.