Word de komende 6 maanden klantenservice medewerker bij de Jaarbeurs in Utrecht!

Start als parttime klantenservice medewerker bij de Jaarbeurs in Utrecht! Geniet van een uurloon van € 15,- en groei door in een informele sfeer.

32 - 40 uur per week
€15,00 per uur

Wat ga je doen?

Wil jij werken in een gezellig en energiek team, op een toplocatie in Utrecht? Word klantenservice medewerker bij de Jaarbeurs voor zes maanden! Hier krijg je de kans om te werken voor een van de meest toffe evenementenlocaties van Nederland, waar beurzen en evenementen zoals de Vakantiebeurs, Lego World en Thunderdome worden gehouden.

Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor bezoekers, klanten en exposanten. Of het nu gaat om vragen over parkeren, openingstijden of tickets, jij hebt de antwoorden. Dit doe je via de telefoon, e-mail en chat. Je begint de dag met een teamoverleg en checkt samen met je buddy de mailbox voor vragen die al opgepakt kunnen worden. Dankzij je sociale skills weet je iedereen vriendelijk en professioneel te helpen, zowel in het Nederlands als Engels.

Wat kun je verwachten? Een bruto-uurloon van € 15,- en een informele, fijne werksfeer met betrokken collega's. Daarnaast zijn er genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Je werkt 32 tot 40 uur per week en bent bereid om twee keer per maand in het weekend te werken. Je krijgt de kans om waardevolle werkervaring op te doen, vlak naast Utrecht Centraal.

Ben jij de enthousiaste en de komende 6 maanden beschikbaar? Solliciteer dan snel! 

Wat wij bieden

  • Een aantrekkelijk bruto-uurloon van € 15,-;
  • Een informele werksfeer waarin je werkervaring kunt opdoen binnen een team van betrokken collega's;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en volop doorgroeimogelijkheden;
  • Een centrale toplocatie naast Utrecht Centraal;
  • Een functie voor 32 uur per week, met de mogelijkheid om per direct te starten en beschikbaar te zijn tot minimaal 10 februari 2025; verlenging is uiteraard mogelijk.

Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Je bent bereid om één dag per weekend te werken, met de mogelijkheid om meerdere weekenden per maand beschikbaar te zijn;
  • Tijdens opbouw of in het weekend kan je soms al om 07.00 uur starten en er zijn enkele avonden waarop je aanwezig moet zijn, ook dan begin je later;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal feilloos in zowel woord als geschrift.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

#indebuurt

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32 - 40
Salarisindicatie
€15,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Als klantenservice medewerker bij de Jaarbeurs ben je verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende ondersteuning en het beantwoorden van vragen van bezoekers en exposanten.
Gepubliceerd op
14-10-2024

Utrecht | Middelbare school

Solliciteer direct
Mylena Floor

Recruiter

Mylena Floor, bereikbaar op tel. 0651506105

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.