Allround Assistant Business Services in Rotterdam

Aanspreekpunt klanten en collega’s, zakelijke communicatie, projectadministratie, informatiebrochures, ondersteunen van procesinformatie, ondersteunen in plannen en halen van deadlines, marketing & communicatiewerkzaamheden

24 - 32 uur per week
€350 Per maand

Wat ga je doen?

Als meewerkstagiair allround assistant business services bij het KeileCollectief ben je een spin in het web in de dagelijkse werkzaamheden. Vanuit een persoonlijke leerweg ondersteun je in het vormgeven van onze communicatie en sociale media, verbeteren van werkprocessen, bijhouden van planningen en deadlines en ben je een aanspreekpunt voor klanten en collega’s.

Wat wij bieden

  • Leuke en dynamische werkomgeving
  • Ruimte voor creatieve denkers
  • Stage- & lunchvergoeding (warme lunch)
  • Hecht team

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Teamwerk
  • Communicatie
  • proactief
  • leergierig

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat? Klik op de 'solliciteer nu' knop en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Om deze taken goed uit te voeren hopen we dat je kritisch met ons meedenkt en interesse hebt in kunst, cultuur en architectuur. Een duurzaam en sociaal hart is een pre. We zijn een hecht team waardoor je zowel zelfstandig kunt werken als dat je altijd een collega naast je hebt staan voor de juiste begeleiding.

Het KeileCollectief zet zich in voor een circulaire en duurzame gebiedstransitie van de Merwe-vierhavens in Rotterdam en initieert op geheel eigen wijze in actuele ruimtelijke opgaven in de rest van de stad. Vanuit het Keilepand als thuisbasis vormt het een katalysator voor stedelijke vernieuwing. Dit doen wij door het organiseren van lezingen, tentoonstellingen zoals ‘Hoe Willen Wij Bouwen M4H 2030’ en ruimte te bieden aan culturele activiteiten in de KeileZaal. Denk aan evenementen zoals: Cinema Culinair, Rotterdam Art Week, Haute Photographie, KeileContemporary, Carbon Stories, WildLife Film Festival Rotterdam en Placemaking Week Europe.

Omdat wij een hele leuke werkomgeving hebben werken wij voornamelijk vanuit ons kantoor.

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Werkuren per week
24 - 32
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€350 Per maand
Verantwoordelijk voor
Aanspreekpunt klanten, zakelijke communicatie, projectadministratie, informatiebrochures, ondersteunen van procesinformatie, ondersteunen in plannen en halen van deadlines, markteting & communicatiewerkzaamheden
Gepubliceerd op
11-09-2024

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.