Stage allround F&B in Rotterdam

Vacature Stage Food & BeverageBen jij op zoek naar een leuke F&B stage voor tijdens het nieuwe schooljaar?

Beschrijving

Vacature Stage Food & Beverage



Ben jij op zoek naar een leuke F&B stage voor tijdens het nieuwe schooljaar? Bij het Bilderberg Parkhotel hebben wij per direct een plek vrij voor een allround F&B stagiair. Wil jij werken in 1 van de gezelligste hotels van Rotterdam? Lees dan snel verder!




De stage



Bij Bilderberg zit F&B in hart en nieren. Culinaire prestaties en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom investeren we graag in de toekomst. Stagelopen bij Bilderberg betekent dat je serieus wordt genomen. Samen met jou kijken we naar de juiste invulling van de tijd die je bij ons doorbrengt. We gaan daarbij uit van jouw interesses en kijken hoe we je daar het beste bij kunnen helpen. We zorgen dat er genoeg ruimte is om enerzijds veel praktische ervaring in een topzaak op te doen en anderzijds aan je project te werken.


Als allround stagiair Food & Beverage ondersteun je de afdeling bediening en werk je in wisselende diensten. Op dit moment hebben wij vooral veel ruimte voor stage uren tijdens het ontbijt, dus dat betekend ’s ochtends stage lopen en ’s middags lekker vrij!




Wie zoeken we?



Voor de vacature van allround stagiair Food & Beverage zijn we op zoek naar studenten met ambitie die minimaal 3 maanden moeten stage lopen. Ben je spontaan, opgewekt en volg je een horeca opleiding op het MBO of HBO? Dan zit je bij ons goed!




Wat hebben we jou te bieden?



  • Een goede stagevergoeding van € 750 per maand (op basis van 5 dagen stage per week)
  • Een kans om deel uit te maken van een iconisch hotel in Rotterdam, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat
  • Een veilige en vertrouwde omgeving waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn
  • Uitdagende en dynamische werkomgeving met groeikansen
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, korting op overnachtingen bij Bilderberg, en een voucher voor de Bilderberg ‘Weet waar je werkt’ experience om na een succesvolle proeftijd een keer te komen eten en overnachten in het Parkhotel



Sollicitatieprocedure



Zie je het helemaal zitten om de vacature van allround stagiair Food & Beverage bij het Parkhotel in Rotterdam in te vullen?


Via onderstaande button kun je meteen solliciteren. Je krijgt binnen twee weken onze reactie.




Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
07-08-2024

Rotterdam | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.