Stage BOL / BBL (internship / apprenticeship) in Diemen

Stage @ Via AmsterdamBij Via hechten we veel waarde aan de professionele groei van onze medewerkers.

Beschrijving

Stage @ Via Amsterdam




Bij Via hechten we veel waarde aan de professionele groei van onze medewerkers. Wij zijn een geweldige plek om te leren, werken en plezier te hebben. Reizigers van over de hele wereld verblijven bij ons. Dit internationale karakter zie je ook terug in het team, dat bestaat uit meer dan 30 verschillende nationaliteiten. Het maakt het een dynamische plek om je stage te voltooien. In het team vind je altijd wel iemand met wie je een connectie kunt maken.




Onze trainingsprogramma's worden begeleid door managers (met certificering) en operationele praktijkopleiders. Voorafgaand aan je stage bespreken we je programma en schoolopdrachten, zodat we deze kunnen opnemen in je stageplanning en ervoor kunnen zorgen dat deadlines worden gehaald.




Afdelingen waar we stages aanbieden zijn:


  • Keuken (BBL, BOL niveau 2, 3 en 4)
  • Front Office (BOL Travel, Leisure & Hospitality)
  • Housekeeping, Maintenance en Manager on Duty (BOL Facility & Hospitality Services of Facility Management)



Vermeld in je motivatiebrief de afdeling en, indien bekend, het crebo-nummer van je opleiding. Ook andere informatie, zoals de duur van de stage, het aantal uren en de startdatum, is voor ons nuttig om te weten.


Je bent een goede match als je een aantal van de onderstaande eigenschappen met je meebrengt:


  • Leergierig! Je ondersteunt je eigen succes door te laten zien dat je openstaat voor het leren van nieuwe kennis en vaardigheden en om feedback te ontvangen.
  • Flexibiliteit in diensten. Het is gastvrijheid, wat betekent dat de roosters bestaan ​​uit dag-, avond- en weekenddiensten. Natuurlijk begrijpen we dat je een privéleven hebt, dus we zorgen ervoor dat dit in balans is.
  • Proactieve houding ten opzichte van schoolopdrachten en eigenaarschap nemen om ervoor te zorgen dat zowel school- als Via-deadlines worden gehaald.
  • Goed begrip van de Engelse taal / comfortabel in het spreken van Engels.
  • Een positieve mindset - dit zorgt ervoor dat je goed past bij de Via Vibe!



Wat wij bieden:


  • Een dynamische werkomgeving met een leuke, jonge en levendige sfeer en collega's van over de hele wereld.
  • Supercoole evenementen zoals maandelijkse personeelsborrels, karaoke-avond en meer!
  • Een stagevergoeding van € 600,00 bruto (op basis van 38 uur per week) of een leerlingsalaris (BBL, alleen van toepassing op Nederlandse studenten) op basis van je leeftijd.
  • Kansen om te groeien binnen je rol en, als dit iets is waar je zin in hebt, groei dan binnen het bedrijf. Deze volgende stap in je carrière geeft je toegang tot onze Via Academy, die vol zit met talloze opwindende leer- en ontwikkelingsmogelijkheden.



Our mission possible


Wij zijn een snelgroeiend multi-brand bedrijf. Bij al onze merken streven we ernaar om verre van hetzelfde te zijn. We willen onze gasten helpen om anders te reizen, elkaar te ontmoeten en te werken en het leven op creatieve nieuwe manieren te ontdekken. Een leven dat een ontdekkingsreis is. We zijn niet alleen een plek om te verblijven of te werken, we zijn een community en we hebben jou nodig om ons te helpen deze community op te bouwen waar diversiteit, opwinding en plezier de belangrijkste componenten zijn. Onze missie is om een ​​betaalbare plek te creëren waar mensen verbinding kunnen maken en bruisende ervaringen kunnen opdoen.




Get ready to apply!


Plezier hebben, verbinding maken met gelijkgestemde mensen en herinneringen maken - dat is wat er voor ons toe doet. Bij voorkeur op een niet zo standaard manier. We zijn als de familie McCallaster - een beetje disfunctioneel, soms rommelig, maar we geven om elkaar en blijven altijd bij elkaar. Als dit bij je past, wacht dan niet langer en klik op de sollicitatieknop. We kunnen niet wachten om van je te horen!


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Diemen
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
07-08-2024

Diemen | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.