Helaas, deze vacature is niet actief.

Leerling bediening | Voltaire (1*) in Leersum

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in LeersumParc Broekhuizen is in december 2016 geopend met de visie een nieuwe

Beschrijving

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum


Parc Broekhuizen is in december 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Naast 22 originele suites bevat Parc Broekhuizen vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings, Restaurant Voltaire (bekroond met een Michelinster) en Bistro LOF. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld.




We denken graag mee aan je persoonlijke ontwikkeling en begeleiden je met veel enthousiasme, hiernaast bieden we je het volgende:


  • Personeelskorting én Friends & Family korting op slapen, eten & drinken;
  • Een passende vergoeding;
  • Personeelsdagen en -activiteiten;
  • Korting op overnachtingen bij hotels van Quality Lodgings (QL Hotels) en Romantik Hotels (inclusief Pearls by Romantik Hotels)

Wij:


  • Kleinschalig, particulier design hotel met een inspirerende werkomgeving;
  • Gepassioneerd team met veel kennis;
  • Gecertificeerde leermeesters die jou graag veel leren;
  • 1 Michelinster en ambitieus.

Jij:


  • Liefde voor hospitality, persoonlijk contact en culinair eten;
  • Gemotiveerd en een leergierige houding;
  • Interesse in het culinair hogere segment.

Heb je liefde voor design, culinair eten, hospitality en persoonlijk contact? Dan is dit de vacature die je zoekt!


Je werkt mee in het serviceteam van Restaurant Manager Julian Schweigl en je zorgt met elkaar voor een fantastische culinaire ervaring om niet te vergeten. Een echte 9+ dus.




Naast je leergierige houding heb je oog voor detail en wil je graag leren meewerken in een ambitieuze omgeving en hierdoor bijdragen aan de kwaliteit van ons landgoed. Als leerling ben je (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse mise en place, ontvangst van gasten en het verzorgen van culinaire lunches en diners en afsluitende werkzaamheden. Je vaste vrije dagen zijn zon- en maandag




Ben je enthousiast over deze leerplek? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je cv en motivatie naar (klik op de solliciteer button) hopelijk ontvangen we je dan snel op ons landgoed.



Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Leersum
Dienstverbanden
Stage

Leersum | Stage horeca | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.