Restaurant Vermeer is een internationaal gewaardeerd, modern restaurant in het centrum van Amsterdam. Onder leiding van Chef Tjaco van Eijken richt het team zich op innovatie en kwaliteit. De ingrediënten zijn van lokale bodem en veel groenten en kruiden worden dus ook geoogst in en rondom Amsterdam. Maître Bjorn van Aalst en Sommelier Fallon Hoog Antink bieden zorgvuldig geselecteerde wijnen en staan open voor nieuwe en verfrissende ideeën!
Whats in it for you?
What's in it for us?
Solliciteer dan nu voor deze unieke en leerzame stage bij Restaurant Vermeer.
Wat ga jij doen?
Als Stagiaire Chef de Rang in Restaurant Vermeer vervul je een sleutelpositie binnen het restaurant. Gedurende je stageperiode krijg je de kans om echt kennis te maken met high-end fine dining en overdag ben je verantwoordelijk voor het aannemen van individuele en groepsreserveringen.
Je bent werkzaam als host en je bent verantwoordelijk voor het geven van een uitstekende eerste indruk aan de gast. Je bent je ervan bewust hoe belangrijk het is om te voldoen aan de verwachtingen van gasten, zodat zij een onvergetelijke en unieke ervaring heb in Restaurant Vermeer.
Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer direct!
Vul in waar je vergelijkbare vacatures zoekt en vergeet je e-mailadres niet!
We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.