Hey talent! Wil jij je ontwikkelen bij een stage via Vermaat? Kijk dan snel verder!
Bistro Brouw is een bijzondere werkplek met een mooie historie, van oorsprong heeft Heineken zijn bierbrouwerij gehad. Vandaar de naam Bistro Brouw! Nu is het omgebouwd tot een kantorenpand waar meerdere creatieve bedrijven zitten. Vanuit Vermaat verzorgen wij een espressobar, de lunch voor de medewerkers in het pand, serveren wij a la carte in de Bistro en verzorgen wij regelmatig leuke borrels. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 15.30u geopend. De laatste donderdag in de maand hebben we een DoMiBo, dan zijn we tot 18u geopend.
We zijn een klein en hecht team waar gemoedelijkheid hoog in het vaandel staat! Matthijs, Ilona en onze cliënten (dagbesteding) beginnen iedere dag met een bak koffie. Hier bespreken we wat de dag ons gaat brengen, is er ruimte om ideeën te opperen voor bijvoorbeeld een leuke toevoeging op de menukaart en zijn we geïnteresseerd in elkaar. Matthijs staat in de keuken en Ilona in de bediening in de Bistro. Onze cliënten helpen waar zij kunnen. Samen maken we er iedere dag weer een feest van!
Hi! Je begint weer vrolijk jouw stagedag. Even bijkletsen met collegas en dan ben je klaar om te knallen in het restaurant. Je zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Van het uitserveren van de meest heerlijke gerechten en drankjes, tot het bijvullen van het assortiment en het afrekenen. Na de lunch zit met een horecaprofessional en jouw begeleider, om je persoonlijke ontwikkeling door te spreken. Wat vind je leuk om te doen? Of waar loop je tegenaan? Zo, je hebt weer wat tips en tricks gekregen. In de middag maak jij samen met jouw team het restaurant weer tip top in orde. Check! De rest van de week ga je weer naar school voor je andere vakken, volgende week ben je er weer. Je hebt vandaag weer flink wat praktijkervaring opgedaan! Jij weet straks alles van:
Jouw groei
Wij vinden het vooral belangrijk dat je groeit en het beste uit jezelf haalt. Samen kijken wij naar wat je wilt leren en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Naast goede begeleiding op jouw stageplek, kun je ook een kijkje nemen bij andere horecalocaties van Vermaat. Met zon 400 locaties zijn er genoeg mogelijkheden en kansen om ook na je stage te blijven of na school weer terug te komen.
Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze
Social Return
pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.
Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!
Vul in waar je vergelijkbare vacatures zoekt en vergeet je e-mailadres niet!
We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.